Calatorii placute si in siguranta

Agentia de turism Dream Travel, datorita parteneriatelor pe care le detine cu cei mai mari tour-operatori din tara, va ofera tot ce este mai bun si nou pentru a va putea alege dumneavostra sa va petreceti vacanta in cele mai cunoscute destinatii.

Servicii

  • 1.
    Aici ne ocupam de gasirea solutiei ideale pentru calatoria ta. Ne vom ocupa de planificarea calatoriei, de efectuarea rezervarilor si de emiterea biletelor de catre companiile de transport aerian si rutier.
  • 2.
    Iti oferim rezervari la hotelurile din Romania si impreuna vom gasi pachetul turistic care se potriveste dorintei si posibilitatilor tale financiare.
  • 3.
    Rezervari individuale la hotelurile din strainatate si circuite turistice, servicii de rent-a-car, croaziere pe marile si oceanele lumii, si multe alte programe tematice.

Testimoniale

 

Sistemele de rezervari eficiente si de încredere,operativitate maxima, voi apela in continuare la Dream Travel Agency .

Client
 

Am cumparat prin Dream Travel Agency bilete de avion sau de autocar de fiecare data cand am avut nevoie, preturile au fost foarte bune.

Client

Turism de afaceri si evenimente

Am conceput acest departament pentru a putea veni in intimpinarea nevoilor clientilor nostri corporatisti. Iti oferim pachete standard, dar si servicii personalizate pentru conferintele, congresele, seminariile, training-urile si întâlnirile tale de afaceri.

Pe langa cele de mai sus, DREAM TRAVEL iti asigura numeroase alte servicii suplimentare: livrarea biletelor direct la sediul firmei tale, încheierea de asigurari medicale pentru calatorii în strainatate.

Satisfactia clientului garantata 100%