Blog

City Break

Posted on October 23, 2014 in Travel by Admin. 2 Comments

City break-urile au fost mereu o alegere la indemana pentru o mica escapada de weekend incepand cu mereu romanticul Paris, continuand cu frumoasele orase italiene Venetia siRoma sau nu in cele din urma mergand la Viena pentru o runda de cumparaturi.

Cu toate ca Roma, Paris, Londra si Venetia raman cu siguranta printre destinatiile favorite ale clientilor nostri, va vom pune la dispozitie ocazia sa descoperiti alte orase fantastice foarte usor accesibile cum ar fi Istanbul sau Dublin.

Lasati-ne oportunitatea sa va cream o scurta escapade/excursie perfecta din numeroasa noastra oferta de hoteluri contemporane, moderne si luxoase.

Chiar daca te gandesti la o escapada romantica, o calatorie culturala sau doar la un weekend cu familia apeleaza la DREAM TRAVEL pentru a-ti rezerva evadarea perfecta.


read more

Turismul de shopping

Posted on October 28, 2014 in Travel by Admin. 2 Comments

Turismul de shopping a devenit o practica foarte populara pentru romani, iar destinatiile alese de cei care se dau in vant dupa cumparaturi s-au diversificat in ultimii ani, o data cu cresterea veniturilor si a pretentiilor privind calitatea produselor. Madridul este cunoscut ca destinatie de cumparaturi pentru incaltaminte ieftina si de calitate, Milano este capitala modei masculine, iar Amsterdam este preferat mai ales pentru cizme. n materie de electronice, Germania si Dubai sunt deja destinatii clasice, in timp ce Istanbulul este ideal pentru cei care doresc sa cumpere diverse produse din piele.


read more

Categorii

Search

Recent posts

Etiam nec pulvinar.

Fusce euismod conse orem ipsum dolor.

Morbi tristique sene.

Aliquam congue ferm mauris accumsan.

Pellentesque habitan.

Sed in lacus ut enim adipiscing aliquet.